Кол-центр Херсонобленерго
0552-48-06-20, 0552-48-06-06

Запитували - відповідаємо

January 24, 2023

Питання: Село Дніпровське теж без світла з 6.11.22, куди тільки не дзвонили ніхто не може відповісти, чому?

Відповідь:Живиться від підстанції ПС Батумська. Прибережний район, де постійні обстріли. Роботи розпочнуться після припинення обстрілів.

Питання:Коли ж з'явиться світло у с.Дарьївка. Там живуть багато людей, в основному люди похилого віку, ні світла ні води.

Відповідь:Підстанції, з яких може податись напруга, знаходяться на березі Дніпра (ПС Нікольська та ПС Антонівка) під обстрілами, необхідно ремонт ПЛ-35 кВ та 10 кВ. На даний час провести ремонтні роботи немає можливості-через обстріли. Проводиться огляд ПЛ та розглядаються можливості подачі напруги.

Питання стосовно електропостачання с. Новопетрівка.

Відповідь: Новопетрівка отримує живлення з ПС Архангельска. Для подачі напруги до населеного пункту необхідно відновити живлення до ПС, зараз ведуться роботи. Іншого живлення до цього населеного пункту немає.

Роботи по відновленню енергопостачання населених пунктів, які знаходяться на прибережній лінії будуть проводитися після припинення обстрілів.

Нагадуємо Вам, що в АТ «Херсонобленерго» працює кол- центр за телефонами, які працювали до початку бойових дій

 (0552) 48-06-06, (0552) 48-06-20 - цілодобово.

Ви можете звернутися з повідомленнями про відсутність електроенергії, обрив ліній електропередач, інформацією щодо технічного стану електромереж (аварійні електроопори).

 

Нагору